Марк Зукерберг в Saturday Night Live

Публикувано от на 30 януари 2011 в Любопитно - 0 коментара


Вчера звездата от Социалната Мрежа Джеси Ейсенберг, беше водещ на популярното предаване “Saturday Night Live” (Събота вечер на живо). Той стартира шоуто, говорейки за себе си, за това че винаги е бил възприеман като срамежлив и притеснителен човек. Истината обаче била съвсем друга (според него), в живота Джеси Ейсенберг е мъжага, уверен до край в себе! Звездата също разкри, че е въодушевен от внушителните осем номинации за Оскар, които поучи Социалната мрежа.

Малко по-късно на сцената се появи и Анди Сендбърг, който също имитираше собственика на мрежата гигант. Двамата тъкмо обменяха опит за това кой как имитира Марк Зукерберг, когато на сцената изненадващо се появи самият той – Марк Зукерберг. На въпроса на Джеси „Чудя се дали си гледал филма и ако да – какво мислиш?“, Марк отговори „Ами, беше интересен“.

Встрани от приятната еуфория от новината, че създателят на Facebook прави спорадични медийни изяви, на пръв поглед за забавление, може би трябва да си дадем сметка, че това е един съвсем добре премерен ПР ход. Saturday Night Live е едно от най-гледаните забавни предавания в Америка, а има и огромна популярност в Европа и по света.

ПР ход,  добре, но с каква цел? Какво е Вашето мнение… Кратък откъс от шоуто може да гледате по-долу..

[mqstov 18847]

222

Публикувай коментар

111