Супер тънък лаптоп от Samsung вече на пазара

Публикувано от на 17 март 2011 в Техника и джаджи - 0 коментара


Ако сте се решили да закупите супер тънкия MacBook Air, първо вижте новото предложение на Samsung – Series 9 Notebook, което от днес е пуснато в продажба.

Лаптопът на Samsung е 13.3 инчов, по-лек и с технологично по-нов процесор от MacBook Air. С малките си размери и отлична скорост това разбира се е едно скъпо удоволствие. Най-евтиният Samsung Series 9, притежаващ Intel 1.4 GHz Core i5-2537M процесор (конкурентът MacBook Air разполага с 1.86 GHz Core 2 Duo), 4GB RAM и 120GB SSD е на цена от 1649 долара, с 50 повече от най-скъпият MacBook Air.

Този факт е странен, тъй като сме свикнали Mac лаптопите да са по-скъпи от своите Windows аналози. Но когато Samsung отдели повече внимание на качеството и използва доста добри компоненти в изключително тънък лаптоп, цената започва да расте главоломно.

Днес Samsung също обяви за намерението си да пусне в продажба още един Series 9 лаптоп следващия месец. Устройството ще е естествено отново ще е супер тънко, с 11.1 инчов екран, Core i3-380UM процесор, 2GB RAM и 64GB SSD. От Samsung все още не са оповестили цената му, но според информация от разпространител цената ще е около 1,150 долара.

Единственото което остава е потребителите да кажат тежката си дума, засега всеки който е успял да се докосне до продукта на Samsung е очарован от него, като компанията каза, че лаптопът ще зарежда само за 12 секунди.

222

Публикувай коментар

111