Facebook с нов интерфейс за разглеждане на снимки

Публикувано от на 15 февруари 2011 в Социални медии - 0 коментара


Facebook ще има изцяло нов дизайн за разглеждане на снимки, който вече е достъпен за немалко потребители. Той се отличава с големи изображения – интерфейс тип Lightbox и други характеристики, които правят Facebook все повече конкурентен на Flickr в прегледа на снимките.

Голямото предимство на новия облик е, че потребителите могат да разглеждат много снимки в т.нар. Laightbox без да се разкъсва основната страница и да се губи място. Част от другите характеристики, включват – висока резолюция на снимките, линкове за сваляне и опция „bulk tagging”.

Предлаганата от Facebook опция Tag Suggestion (известна още като технология за разпознаване на лица), е основна отличителна черта на социалната мрежа, която от дълго време я държи конкурентоспособна.

От Facebook потвърдиха, че скоро новият изглед ще бъде достъпен за всички и на този етап интерфейса може да видят само някои потребители. За всеки случай проверете профила си за да видите дали при вас го има, а ако не разполагате с него тази вечер, се очаква да излезе през следващите няколко седмици ..

222

Публикувай коментар

111