Google Voice поддържа пренасяне номера

Публикувано от на 26 януари 2011 в Мобилност - 0 коментара


Ако искате да включите настоящия Ви телефонен номер към Google Voice, вече може да го направите само за 20 долара. Настоящите потребители на услугата, вече няма да им се налага да помнят два различни номера (личен и Google Voice номер).

Миналата година, когато Google Voice все още беше само с покани, от компанията обявиха нови екстри, които ще позволят на потребителите да използват настоящите си телефонни номера с Google Voice. Но в тези случаи доста от екстрите на услугата не бяха достъпни за потребителите и това не се класираше като истинско и пълно „пренасяне“ на номер.

Миналата седмица беше пуснат слух за сегашната иновация, и от днес вече е факт за настоящи потребители, а за останалите, които тепърва ще се присъединят, тя ще е достъпна след някоя и друга седмица.

Самият процес на пренасяне обаче е главоблъсканица за момента. Вашият мобилен оператор трябва да спре и рестартира услугата (всъщност да пусне нова услуга), и докато трае процедурата по прехвърляне, може да изпуснете някое обаждане или SMS.

[mqstov 18746]

222

Публикувай коментар

111