iPhone 4 от Verizon беше разпродаден

Публикувано от на 4 февруари 2011 в Техника и джаджи - 0 коментара


Verizon вече не приема предварителни поръчки за iPhone 4. Интересът към iPhone 4 е толкова голям, че отне само ден всички бройки предвидени за предварителни поръчки да бъдат продадени. От компанията бяха обявили по-рано, че предварителни поръчки ще могат да се правят от 3ти Февруари. Сайтът на Verizon обаче понесе тежко многобройните потребители (много от които не успяха да закупят своя iPhone 4 предварително) опитващи се да поръчат. Те разбира се, ще имат нов шанс следващата седмица.

Това е най-успешния първи ден на продукт пуснат в продажба в историята на компанията. Verizon не разкри точното количество на продадени iPhone 4, но подшушнаха, че е отнело само два часа.

Само за два часа, продадохме повече телефони от колкото който и да било първи пазарен ден на продукт пуснат от нас. Трябва да имаме предвид, че тези предварителни поръчки са направени между 3 и 5 часа сутринта. Това е невероятен успех!

Според сайта на компанията, клиентите на Verizon ще могат да направят поръчки за iPhone 4 в сряда, 9-ти февруари от 3:01 през нощта местно време. В 7 часа сутринта местно време, на 10-ти февруари, iPhone 4 ще бъде достъпен в магазините на Apple и Verizon в Щатите.

222

Публикувай коментар

111