Reddit стигна 1 милиард презареждания

Публикувано от на 3 февруари 2011 в Социални медии - 0 коментара


Reddit покори поредния връх в своето развитие – 1 милиард месечни презареждания, което е ръст с около 300 процента от преди година и с 20 процента повече от предния месец.

Както обикновено, компанията притежание на Condé Nast, оповести статистиката за трафика си за изминалия месец  с публикация в техния блог, споделяйки също, че само 100 сайта могат да се похвалят с това и присъстват в шеговито наричания клуб „1 милиард презареждания“

Още по внушителен е факта, че тази цифра е генерирана само от 13,75 милиона уникални потребители за месеца, които са докарали 68.11 милиона общи посещения. Това са около 14.7 разгледани страници на посещение и със престой в сайта от средно 15 минути и 40 секунди за всяко посещение.

Разбира се, голяма част от тези потребители са за сметка на Digg, които в последните месеци губят редовни потребители на поразия. Във връзка с което компанията обяви, че започва основен ремонт, надявайки се да си върне потребителите. И ако успеят, нищо чудно Reddit да загуби тези проценти увеличение на трафика.

222

Публикувай коментар

111